2024. 06. 24.

A beiratkozás elektronikusan történő része a Kréta felületen található, amelyre legegyszerűbben a https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap hivatkozásra kattintva lehet belépni a „Beiratkozás középfokú intézménybe - BKI” menüpontban. Ebben a dokumentumban található segítség a belépéshez. A rendszer június 19-én nyílik meg és itt kell majd megadni a kért adatokat, feltölteni a szükséges dokumentumokat. Az adatok online módon történő beküldése 2024. június 19-26. közötti időszakban lehetséges. Gyakori hiba a kitöltésnél, hogy csak az egyik gondviselő adatait írják be. Kérjük, erre figyeljenek, tehát ha releváns, mindkét gondviselő adatait rögzítsék!

 

A beiratkozáshoz kapcsolódva szükséges egyes dokumentumok személyes leadása is. Erre június 26-án, szerdán 9 és 12 óra között kerül sor, az alábbi osztályok szerinti beosztásban:

  • 9.a 9:00 óra közös tájékoztató, osztályfőnök Hardiné Udvarhelyi Angelika tanárnő

  • 9.b 10:00 óra közös tájékoztató , osztályfőnök Gáspár Judit tanárnő

  • 9.c 11:00 óra közös tájékoztató , osztályfőnök Soós Zoltán tanár úr

A beiratkozást osztályonkénti közös tájékoztatóval kezdjük. Kérjük, ha lehet, a szülő mellett a beiratkozó diák is jöjjön. Ekkor egyeztetünk a nyelvi beosztásról is előzetesen és személyesen mindenkivel.

Gere Lajosné

intézményegység vezető

Submitted by gerene.zsuzsa on