Clean, green future through STEM -sports clubs pályázat záró eseménye
2023. 11. 07.

2023. november 7-8-a között találkozik utoljára a STEM / MTMI projekt hét partnere (norvég, cseh (2), horvát, olasz, német és magyar), hogy átbeszélje a pályázat eddigi eseményeit és feladatait, valamint felkészüljön a záró szakaszra. A két nap során a már megrendezésre került klub-foglalkozásokat, találkozókat, szellemi termékeket, hírleveleket vesszük számba, és megtervezzük a még előttünk álló eseményeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a projektet sikeresen tudjuk zárni az év végével. 

Fontos eleme a kétnapos programnak a projekt honlapjának az áttekintése, aktualizálása és végső formába öntése. Az utolsó szakaszban vagyunk, amikor minden partner összefogására szükség van ahhoz, hogy mások számára hasznos honlapot tudjunk létrehozni, így könnyítve meg azoknak a munkáját, akik STEM / MTMI iskolán kívüli programok, “klubok”/szakkörök elindításán gondolkodnak. 

Számba véve a már elért eredményeket, kivételesen jó visszatekinteni az elmúlt időszakra és megszervezett klubokra / szakkörökre, amelyek mind mind a természettudományos tantárgyak megismertetését, megkedvelését tűzte ki célul. 

/sites/default/files/styles/tartalom_kep/public/2023-11/20231107_104216.jpg?h=d13d1841&itok=ZiwJNHfU
Submitted by borbely.beata on