2014. 07. 03.

Június 30-tól július 4-ig angol és német nyelvi táborban vehettek részt a nyelvek iránt érdeklődő felső tagozatos diákjaink. Délelőttönként hat órában foglalkoztak a gyerekek az adott idegen nyelvvel a megszokottnál kötetlenebb keretek között. A sok játékos feladat során szinte észrevétlenül gyarapodott szókincsük, csiszolódtak nyelvi készségeik. A teljesség igénye nélkül a hét néhány témája: országismeret, ismerkedés idegen nyelvű irodalmi művekkel, dalokkal, daltanulás, szógyűjtés kedvelt témakörökhöz, szójátékok, keresztrejtvények. A tábor résztvevői még Afrikába is elutazhattak (természetesen képzeletben) Onkel Karllal. A foglalkozások között szerepelt a TELL ME MORE nyelvtanuló program használata is.

Délutánonként is sokszínű program várt a résztvevőkre. A gyerekeknek lehetőségük nyílt a pihenésre (mozilátogatás), de aktív kikapcsolódással is tölthették a délutánokat (strand, zumba, kalandpark). Az esték már a pihenés jegyében, játékkal és beszélgetéssel teltek.

Megvalósító pedagógusok: Bezsenyi Boglárka, Galikné Bertus Annamária, Horváth Orsolya, Romanóczi Györgyné, Szeleczkiné Marozsi Edina, Szemerey Zsoltné, Terenyeiné Dubecz Éva és Velkey Zoltánné voltak.

A program a  TÁMOP 3.1.4.-12/2-2012-0223 pályázat támogatásával valósult meg.

Submitted by marozsi.edina on